Nu mai este nici un secret de acum ca numeroase modele au facut enorm de multi bani din acest domeniu, din videochat. Si-au facut casa, si-au cumparat o masina luxoasa, au facut cate si mai cate si de ce nu, fetele mai chibzuite, au bani pusi acolo deoparte cat sa nu simta grija zilei de „maine”.

De aceea, videochatul a devenit solutia ideala si cel mai profitabil domeniu de lucru  pentru tinerele care doresc sa isi asigure un trai mai mult decat decent in timpul anilor de studiu.

Luand in considerare salariul minim net in Romania de aproximativ 1300 lei cu un program normal de lucru 8 ore/zi si facand comparatie cu videochat-ul unde poti lucra chiar 4 ore dar castigand pentru INCEPUT cel putin de trei ori mai mult…se intelege de ce acest job este preferat de catre tinerele studente.

Daca esti studenta, lucrezi undeva part-time dar esti platita prost sau nu lucrezi deloc, iar pe langa asta, ai tai nu prea te pot ajuta cu prea multi bani, este extrem de greu ca si fata sa te intretii. Dar ce sa vorbim de „a te intretine” ca si fata cand este greu sa ai o viata decenta in perioada aia, cel mai probabil mananci nesanatos, mereu cu gandul la bani dar in acelasi trebuie sa si inveti.

Extrem de mult stres si sunt cativa ani in fata pe care ar trebui sa ii parcurgi pana la finalizarea studiilor. Pot fi 3, 5, 10 ani, sunt atatia ani in care tu va trebui sa faci multe sacrificii.

Te intelegem pentru ca si noi la randul nostru am trecut prin asta si ne-a fost foarte greu.

Asteptam intrebari in sectiunea de comentarii! Dorim sa te ajutam!

Xenia,

Camqueen – https://camqueen.ro/