Pentru o colaborare optimă dintre Model și CamQueen dorim să îți prezentăm următoarele lucruri la care să NU te aștepți atunci când începi o colaborare cu noi.

Mulți bani stând degeaba

Pentru cele care cred că au descoperit secretul femeilor independente și pline de bani le sugerăm să se mai gândească o dată.

Deși CamQueen nu își forțează niciun model să se încadreze într-un anumit tipar, lipsa de interes și gândirea tip „cantitate nu calitate” aduce inevitabil un gol în buzunarul modelului.

Membrii plătesc modelele pentru a-i distrage de la viața lor cotidiană, pentru a-i face să uite de griji și de probleme. Prin urmare, modelul care nu poate controla atmosfera din cameră este sortit să rămână pe ultimele pagini, indiferent de cât ne chinuim noi să aducem traffic prin promovare.

10.000 de euro în prima săptămână de colaborare

Deși este posibil, acest lucru este puțin probabil, oricine îți promite suma aceasta mai mult ca sigur te minte.

Banii în videochat nu se câștigă așa de ușor precum te fac unele studiouri să crezi. Este nevoie de muncă, implicare și timp pentru a ajunge la venituri substanțiale.

Aceste detalii diferențiaza un model de succes de unul amator.

Să vorbim noi cu membrii în locul tău

Primul pas către succes în acest domeniu este cunoașterea limbii engleze. Atât scris, cât și vorbit.

Al doilea îl constituie capacitatea de a comunica și empatiza corect cu oamenii.

Fără aceste două calități îți va fi foarte greu să te adaptezi.

Din fericire, prin programul nostru specializat de training, îți analizăm activitatea pe care o ai online și te ajutăm să progresezi continuu, dezvoltându-te atât personal, cât și financiar.

Unlimited Traffic – no matter what

Dacă crezi că trafficul din cameră este mai important decât nivelul tău de dezvoltare ca model, înseamnă că nu ești încă pregătită să fii un model de top.

Noi investim multe resurse (timp și bani) în dezvoltarea și promovarea modelelor noastre, însă orice model nepregătit care ajunge pe prima pagină și nu știe cum să controleze fluxul de membri sau să-i facă să plătească ne slăbește pârghiile de traffic, prin urmare, numărul de membri pe care îl ai în camera va echivala cu nivelul tău de pregătire.

Livrăm traffic real modelelor de videochat folosind doar rețele private, asigurându-ne că în cameră vin membri reali (cu potențial de a plăti), și nu boți (care de cele mai multe ori sunt guesti/anonimi).

Angajator – Angajat, sau invers…

Relația dintre Model și CamQueen se numește colaborare. Noi oferim support tehnic – promovare și publicitate, branding, creare și design conturi de model, training specializat în videochat de acasă și support IT în schimbul la 10-30% din încasări.

Acestea fiind spuse, modelul nu este angajatul nostru, dar nici angajatorul. Relația se bazează pe colaborarea dintre Model și CamQueen, prin urmare nu vor fi impuneri, ci doar sfaturi.

Să oferim echipament tehnic (calculator, camera, tastatură, mouse, prelungitor, etc.)

Lucrul de acasă se va efectua cu aparatura proprie. Detalii cu privire la specificații le găsiți aici.