Deși sunt foarte multe persoane care au auzit de videochat, puține sunt însă cele care știu cu adevărat ce presupune acest domeniu.

Vreau să îți prezint 6 lucruri pe care niciun studio NU ți le va spune. 

1

NU AI CU ADEVĂRAT NEVOIE DE EI

Pentru a putea începe să lucrezi în domeniul videochat-ului ai nevoie de un webcam, un calculator conectat la internet și de o minte deschisă.
2

POȚI LUCRA ȘI FĂRĂ SĂ TE DEZBRACI

Nuditatea este opțională, nu obligatorie. Deși, pentru unele studiouri e mai profitabil să le constrângă pe fete să se dezbrace.
3

POATE FI O MESERIE GREA!

Ca la orice alt job bine plătit începutul poate fi destul de dificil fiind vorba de lucrul online cu oamenii, însă cu timpul te vei obișnui.
4

TREBUIE SĂ FII IMPLICATĂ TRUP ȘI SUFLET

Nu este de ajuns să intri online și atât. În fața camerei trebuie să fii o persoană sociabilă, plăcută, să oferi o energie pozitivă persoanelor care te urmăresc.
5

TREBUIE SĂ ȘTII LIMBA ENGLEZĂ

Oricât de mult s-ar bate studiourile în piept că nu este obligatoriu să cunoști limba engleză, acest lucru nu este adevărat.
Ca membrii să te plătească cu foarte mulți bani trebuie să legi o conexiune cu ei, să îi faci să te dorească, chiar dacă nu îi vei întâlni niciodată. Singurul lucru prin care poți face asta este prin comunicare, iar limba folosită pe cele mai de succes site-uri în domeniu este engleza.
6

POȚI AVEA MAI MULT SUCCES DE ACASĂ

Având în vedere că nu vei datora 50% din încasări nimănui, vei fi motivată să te implici mai mult în cariera ta ca model. Știm că în general, începutul poate fi destul de dificil fără o echipă de profesioniști care să te susțină și să te ajute, de aceea, vrem ca tu să știi ca vei avea parte pe deplin de sprijinul CamQueen, trebuie doar să ne dai un telefon și îți venim în ajutor!