Limba engleza a devenit o cerință tot mai des intâlnită pentru multe din domeniile de activitate de pe piața din Romania. În cazul videochat-ului, cunoașterea limbii engleze este strict necesară pentru colaborarea cu CamQueen.

Dacă dorești să te apuci de videochat dar nu ai încă o bază solidă pentru limba engleza, îți vom prezenta cateva metode prin care îți poți perfecționa cunoștințele.

Te poți folosi de diferite aplicații

Un exemplu cunoscut și foarte bun de aplicație prin care poți învăța limba engleza este Duolingo. Este o metodă captivantă și distractivă prin care poți invăța nu doar engleza, ci toate limbile de circulație internațională și nu numai.

Pierzi vieţi cu răspunsuri incorecte, avansezi în nivel prin completarea lecţiilor şi îţi urmăreşti progresul cu realizări strălucitoare. Este chiar distractiv să înveți cuvinte noi folosind această aplicație.

Aplicația este disponibilă pe platformele iOS și Android numărând peste 200 de milioane de utilizatori înregistrați din toată lumea.

Urmărește filmele cu subtitrare în limba engleza

Nu îți recomandăm să renunți la subtitrare mai ales dacă ești la început. De multe ori accentul pronunțat a unor actori te poate pune în dificultate.

Poți începe să te familiarizezi uitându-te la filme cu subtitrare in limba engleza pentru a reține cuvintele vizual in mod usor.

Ascultă cu atenție vocile actorilor și urmărește, în același timp subtitrarea. Să ai lângă tine și un carnețel în care ar trebui să îți notezi toate cuvintele necunoscute.

Le cauți în dicționar și poți începe să le înveți odată ce ai terminat de vizionat filmul. În plus, dacă dorești să înveți cuvinte specifice unui anumit domeniu, poți găsi nenumărate documentare. Îți vei îmbogăți cultura generală în același timp!

Caută un curs online

La o simplă căutare pe internet, vei găsi foarte multe programe și cursuri prin care poți învăța limba engleza. Vei găsi de la materiale gratuite de pe diferite bloguri pana la cursuri pe care poți plăti câteva sute sau chiar mii de lei. Gândește-te care ar fi cea mai buna alegere pentru tine!

Indiferent de modalitatea prin care vei alege să înveți, cu cat vei intra in contact cu limba engleza, cu atat mai repede aceasta o sa „lipeasca” de tine.

Dacă ești ferm convinsă că vrei să înveți această limbă, ar trebui să îți faci un program de exerciții și să nu te abați deloc de la el.