În scopul creșterii ratei de succes a modelelor CamQueen, începând cu data de 01.04.2020 pentru a putea colabora cu noi trebuie să îndeplinești următoarele condiții obligatorii.

Limba Engleză OBLIGATORIE

Cunoașterea limbii engleze era o necesitate și înainte, însă începând cu 01.04.2020 cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional – atât scris cât și vorbit devine OBLIGATORIE pentru a colabora cu CamQueen.

Am luat această decizie întrucât majoritatea modelelor acceptate de noi care nu cunoșteau limba engleză aveau dificultăți majore în a se adapta și a comunica cu membrii. Acest lucru ducând la imposibilitatea lor de a câștiga bani și inevitabil la renunțarea activității de videochat.

 

Echipament Corespunzător

Pentru a putea face videochat de acasă ai nevoie de un calculator/laptop bun, de o cameră externă și de o conexiune bună la internet. Ideal ar fi să ai și un kit de lumini tip softbox pentru a asigura o luminozitate bună în cameră.

Se exclude varianta de a face videochat folosind telefonul mobil ori tableta.

Ghidul complet al echipamentului necesar pentru videochat îl ai apăsând aici.

 

Conexiune bună la internet

Se înțelege prin conexiune bună la internet orice conexiune prin fibră optică ce oferă viteză de minimum 500mb/s.

Recomandat ar fi să ai o conexiune ce permite o viteză de 1 GB/s iar calculatorul ori laptopul să fie conectat printr-un cablu de rețea ori Wi-FI pe frecvența de 5GHz.

Conexiunile prin hotspot mobil, modem, ori wi-fi pe frecventa 2.4GHz sunt excluse.

Aptitudini bune de comunicare

Cum am explicat și în postările de pe blog acest lucru este mai mult decât necesar. Incapacitatea de a te exprima corect și de a comunica în limba engleză (cu atât mai rău dacă nu cunoști bine nici limba română) te va pune în mari dificultăți, micșorându-ți considerabil șansele de a face vreun ban.

Folosindu-te frecvent de Google Translate va înrăutăți situația întrucât sunt șanse mari ca esența mesajului să se piardă.

Serioziate

CamQueen depune efort în a crea, promova și administra conturile modelelor, prin urmare dorim seriozitate din partea acestora.

Dacă doar vrei să încerci să vezi „dacă merge treaba” îți sugerăm să te orientezi către alt domeniu de activitate. Ca videochat-ul să dea rezultate e nevoie de multă muncă, perseverență și dedicare.

Recomandăm să lucrezi minim 1 lună, chiar dacă nu vezi rezultate din prima zi.

 

Mindset

Stilul de gândire contează foarte mult. Dacă vrei să te apuci de videochat de acasă doar pentru că ai auzit că se fac bani mulți, înseamnă că acest domeniu clar NU este pentru tine. Acest lucru se aplică și persoanelor care au urgentă nevoie de bani.

Trebuie să fii o persoană sociabliă, deschisă și capabilă să faci alte persoane să se simtă bine. Dacă dorești să ai succes în asta în primul rând trebuie să faci acest lucru de plăcere și în al doilea rând pentru bani.

Videochat-ul s-a schimbat foarte mult în decursul ultimilor ani, concurența a devenit foarte mare iar dacă dorești să faci cu adevărat bani din videochat va trebui să lucrezi multe luni de zile până să vezi cu adevărat roadele muncii tale. Acest lucru se datorează faptului că site-urile de videochat preferă să promoveze modelele muncitoare, care au un program bine stabilit și care au dovedit că sunt serioase.

 


Dacă consideri că te încadrezi în cele menționate mai sus și dorești să te apuci de videochat de acasă, te rugăm să completezi următorul formular iar noi te vom contacta pe WhatsApp.