Buna, dragile mele! Sunt eu…Xenia si vin cu un nou articol pe blogul Camqueen! 🙂 

In acest articol vreau sa imi exprim putin parerea despre ce i s-a intamplat Irinei Deaconescu, fata care se apucasera in clasa a XII-a de videochat si dupa aproximativ 1 an au aparut imagini indecente cu ea pe internet, desi ea facusera doar 3 luni de videochat.

Mie imi pare sincer rau ca i s-a intamplat asa ceva, cred ca oricarei persoane careia i s-ar intampla asta ar fi devastata. Nu trebuie condamnata pentru nimic din ce a facut, si-a dorit sa isi ajute parintii care erau intr-un impas financiar iar ea a fost batjocorita de tot felul de persoane, cunostinte din orasul ei.

Nu este drept ce i s-a intamplat si ne pare rau ca lumea a devenit atat de rea. Imi pare rau de faptul ca societatea romaneasca inca nu este deschisa la minte. Imi pare rau de faptul ca fiecare om din aceasta societate nu isi vede de  preocuparile sale personale si profesionale. Este trist, asta e societatea in care traim si nu cred ca se va schimba prea curand.

Irina Deaconescu a facut o greseala de la bun inceput

Revenind…Irina Deaconescu a facut si o greseala de la bun inceput atunci cand s-a apucat de videochat. Din ce a spus ea, inteleg faptul ca, si-a creat contul pe platforma de videochat, si-a facut profilul si a intrat pur si simplu in live fara sa stie ca, daca te bagi in chestia asta…singura nu iti poti proteja identitatea si exista riscul ca poze cu tine sa fie distribuite pe internet fara permisiunea ta. Poze s-au publicat inca de cand Irina Deaconescu facea  videochat dar le-au gasit mult mai tarziu. Daca cineva specializat  se ocupa de confidentialitatea modelului, nu se intampla un asemenea lucru.

Pentru a-ti proteja identitatea ai nevoie de o firma care sa iti ofere serviciile necesare ca tu sa poti face videochat fara a se intampla astfel de evenimente. Camqueen NU este un studio de videochat dar in acelasi timp, iti ofera toate serviciile de care ai nevoie pentru ca identitatea ta pe internet sa ramana necunoscuta. Sunt printre putinii care chiar acorda atentie deosebita fiecarui model si sunt foarte seriosi in ceea ce priveste confidentialitatea. Pentru mai multe detalii despre Camqueen, gasiti pe site-ul https://camqueen.ro.

Nu o cunosc pe Irina Deaconescu, nu stiu cum este ca si persoana si nu vreau sa ma pronunt insa vorbesc despre ea ca si cum ar fi fost orice model de videochat. V-am pupat! :*

Sunt Irina Deaconescu, am 20 de ani si am facut videochat

Ce a spus Irina Deaconescu in vlogul sau:

„Era prin luna septembrie 2016, eram la liceu în clasa a XII-a, în perioada simulărilor, şi în familia mea a apărut o problemă destul de gravă. Era nevoie de o sumă mare bani, într-un timp foarte scurt. Am căutat tot felul de modalităţi pentru a câştiga bani mulţi în timp scurt şi singurele variante erau videochat, videochat, videochat … Mi-am cumpărat o cameră şi am făcut asta timp de 3 luni. După aceste 3 luni, am strâns banii necesari, am spus că închei cu asta şi că nimeni nu va afla ce am făcut.

Însă, în martie 2017, am fost sunată de o prietenă care mi-a spus că au apărut poze cu mine pe internet, dezbrăcată. A fost unul dintre momentele când am făcut un atac de panică pentru că ştiam despre ce este vorba. Am ajuns la şcoală şi am început să primesc din ce în ce mai multe mesaje de la foarte multe persoane. Într-un timp foarte scurt, aceste poze au ajuns la toţi cei care mă cunoşteau. Eram devastată, plângeam constant, nu mă pueam opri. Nu am am mers la şcoală timp de o săptămână”, spune Irina Deaconescu.