Helloo, acesta este primul meu articol de pe blog! Ma numesc Iasmina, am 26 ani si lucrez in videochat de muulti ani, de pe vremea cand eram studenta „pe vremea mea…”  :))) ma apucaseram de videochat pentru ca efectiv, ca si fata, aveam nevoie de bani pentru a ma intretine, pentru a-mi cumpara haine, incaltaminte si asa mai departe.

Banii pe care ii primeam de la parinti luna de luna ca sa ma descurc nu imi ajungeau si pentru aceste lucruri. Ma angajaseram  ca si promoter, mergeam in diferite restaurante, spatii comerciale si promovam anumite produse. Da, eram una din acele fete dragute, inalte, cu niste ochi minunati.. care te abordau si incercau sa te convinga sa cumperi. 🙂

Castigam prea putin totusi, asa cum veneau banii, asa scapam de ei pentru ca apareau si tot felul de situatii neprevazute.

Asa ca..pana la urma, cea mai la indemana alegere si cea mai simpla a fost aceea de a merge la studio de videochat. In prima luna castigaseram aprox 5000 lei , ceea ce pentru mine era un soc, adica nu stiam ce sa fac cu banii aceia.

Sau…ce sa imi cumpar prima data cu banii aia pentru ca aveam atat de multe dorinte in minte. Bineinteles ca nu m-am putut abtine sa nu merg la shopping :)) imi cumparasem tot ce imi lipsea atunci. Apoi castigam si mai mult, de la luna, la luna..si  dupa vreo 4-5 luni imi cumparasem si prima mea masina de care am fost atat de fericita si entuziasmata. Nu imi venea sa cred ca am ajuns sa imi cumpar o masina intr-un timp atat de scurt.

Nu am mai inteles nimic

Incepeam sa constientizez si sa imi dau seama ca cheltuiam bani intr-o zi cat castigau altii intr-o luna. Cheltuiam foarte multi bani, fara sa imi dau seama pe ce se duc banii. Tot imi cumparam diferite accesori, haine, pantofi, benzina la masina si aveam destul de frecvent pofte, mancam numai la restaurante. Asa ca…banii plecau asa cum veneau. La fel si in situatia cand faceam putini bani cu promoting-ul. Asa e cand dai de bani multi si nu esti obisnuita :))

Gluma sau nu, intr-o zi parca am simtit o durere asa in suflet ca am cheltuit banii astia si nu am mai putut sa continui asa. Mi-am propus sa imi strang in fiecare luna o anumita suma de bani ca sa pot sa imi iau un apartament de o camera, doar pentru mine.

Asta am si facut. Am reusit sa imi iau dupa vreo 4-5 ani  apartamentul. Succes fetelor si aveti grija ce faceti cu banii! Sa ii faceti sa conteze!

Multumesc,

Iasmina.