Cea mai des primită întrebare pe WhatsApp-ul nostru este:

De ce am nevoie de SRL sau PFA pentru a face videochat?

Vă vom satisface curiozitatea prin enumerarea câtorva dintre principalele motive pentru care ai nevoie de firmă pentru a face videochat. Indiferent dacă este de acasă sau de la studio.

LEGALITATE

Indiferent dacă faci videochat de acasă sau de la studio, pentru ca veniturile tale să fie în deplină legalitate vei avea nevoie de o formă juridică, fie ea S.R.L., P.F.A. sau I.I.

De ce?

  • Pentru că dacă nu faci asta ești pasibilă de închisoare întrucât nedeclararea veniturilor la stat constituie infracțiune și te poate băga în belele.
  • Pentru că dacă nu faci asta poți fi șantajată de către orice persoană ți-ar dori răul.
  • Pentru că dacă nu faci asta indiferent cât vei încerca să te ascunzi, în momentul în care vei produce sume mai mari vei ieși în evidență.

Să fim serioși, cât crezi că vei putea sta ascunsă? Chiar dacă nu vei „sparge” 15.000 de euro într-o seară în club, mai devreme sau mai târziu îți vei dori să faci ceva cu banii ăia. Apartament nu îți poți cumpăra fără să atragi atenția autorităților (orice achiziție imobiliara de peste 50.000 RON trebuie achitată prin bancă) iar dacă te trezești cu 80.000 de euro în cont peste noapte (sau într-un interval scurt raportat la suma de bani) cineva sigur va dori să îți pună niște întrebări… între patru ochi.

OPORTUNITĂȚI

Să fii persoană juridică îți oferă câteva avantaje.

Cu banii câștigați din videochat poți investi într-o idee de afacere care să te ajute să produci chiar și mai mulți bani.

Gândește-te cum ar fi fost să investești chiar și 5% din sumele provenite din videochat în BitCoin în momentul în care acesta costa 11 lei/Bitcoin. Acum cel mai probabil ai fi fost miliardară.

SERIOZITATE

Persoanele care intră în meseria asta cu gândul „mă apuc să văd dacă merge” nu au ce căuta în acest domeniu.

Alegi acest drum doar dacă ești perfect conștientă de ce se află acolo și ai încredere deplină în tine că vei reuși. Unei persoane timide, pudice îi va fi cu mult mai greu să se adapteze în acest domeniu decât în cazul unei persoane cu stimă de sine ridicată.

Dacă ai ales să faci toate demersurile tehnice și legale pentru a intra în acest minunat domeniu, sună-ne ca să te facem un model de succes!

CamQueen

Ne ocupăm de imaginea ta ca model de videochat să arate impecabil.