Societatea noastră în care trăim și pe care o știm cu toții,  nu vede cu ochi buni această activitate, de a face videochat, un domeniu atât de controversat în România. Nu este considerată o activitate nobilă, nu este respectată  și așa mai departe.

Nici noi nu putem face ca aceast peisaj să prindă altă nuanță în ochii societății, chiar dacă nu suntem deloc de acord că modelele de videochat fie privite astfel. Credem ca s-a ajuns aici din cauza lipsei documentației asupra acestui domeniu și implicit a propagării a unor informații eronate.

Un exemplu clar ar fi acela că se consideră faptul că modelele de videochat sunt constrânse să se dezbrace sau este neapărat necesar să se dezbrace pentru a-și realiza „fișa postului” și pentru a încasa veniturile cunoscute de mii sau zecii de mii de euro. Total greșit! 

În realitate, activitatea de videochat se împarte în 3 categorii: non adultadult și glamour. 

Fiecare tip de videochat poate avea activități diferite dar și lucruri în comun. Să vedem care sunt acelea!

Videochat non adult

Modelul care practică un videochat de tip non adult reușește să câștige bani purtând conversațîi cu oameni din alte țări, folosindu-se doar de inteligență, atitudinea senzuală și creativitatea acestuia prin care reușește să ii farmece. Videochatul non adult nu presupune nici o implicăție sexuală  și interzice nuditatea.

Poate fi greu de crezut că doar prin cuvintele și farmecul pe care îl ai poți să câștigi atât de mulți bani dar uite că se poate. Aici se pot câștigă la fel de mulți bani că în videochat-ul adult.

Dacă ai o atitudine fermecătoare, cunoști limba engleză la un nivel conversațional și reușești să îți faci o prezența plăcută printre vizitatorii tăi, vei reuși să câștigi sume substantionale fără să fie nevoie să te dezbraci în față camerei.

Videochat adult

La fel că la modelul non-adult, modelul acesta este conectat la internet printr-un calculator iar în față are o cameră video. Diferența față de non-adult este faptul că acest model hotărăște să se dezbrace în față camerei, acest lucru este de la sine înțeles.

De obicei, acest videochat este practicat de femei îndrăznețe și cu o încredere de sine ridicată prin care reușesc să facă adevărate show-uri ce vor încinge cu adevărat atmosfera. Ținutele atrăgătoare și sexy, scenele sexuale și fanteziile persoanelor cu care vor discuta, nu vor lipsi nici măcar o zi din activitatea acestora.

Videochat glamour

Videochat-ul glamour este un mix între videochat adult și non-adult. Este tipul de videochat care implică atât senzualitatea cât și sexualitatea. Aici te vei folosi de senzualitatea și inteligență pe care o ai dar și de trupul tău atunci când crezi este momentul.

Ideea acestui tip de videochat este următoarea:

Vei începe să interacționezi cu vizitatorii, vei aborda tot felul de teme sexuale și fantezii iar aici este foarte important să îți folosești atitudinea și inteligență prin care vei conduce astfel de discuții.

Odată ce reușești să îți seduci vizitatorii prin farmecul tău, aceștia își vor dori cu o nerăbdare apăsată că tu să te dezbraci. Momentul în care te vei dezbraca va fi punctul culminant al show-ului pe care îl faci. În momentul acesta vei reuși să faci și cei mai mulți bani.

De obicei, studio-urile de videochat îți impun un anume tip de de videochat. Dacă vrei să faci videochat de acasă, lucrurile se simplifică și poți alege singură tot ceea ce dorești să faci în față camerei.

Cu drag,

Xenia – echipa CamQueen.